Stakkels lille fyrog så i hans mors sidste weekend på barsel. Det er ikke en traditionel dansk gullasch, da jeg generelt ikke er speciel vild med de overkogte gulerodsstykker
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
“, hvorefter du vælger mellem ‘slapper bare af‘, ‘hverdagstrylleri‘ eller ‘fest ogflammer‘, hvor erfaren du er i et køkken (rookie, rutineret eller champ) og til sidst, hvor lang tid du har til at lave maden
Fyr det hele, med undtagelse af pynt, i blenderen og kør det til en jævn Smoothie. Men får også bagt en del, har købt nogetøkologisk mel som har en super god gluten kvalitet
Skinkemignon med sennep, honning og rosmarin bagt i ovn på et lag af rodfrugter. Det er ikke så karakteristisk i smagen og skal have hjælp for at smage af noget – lidt ligesom kalkunbryst
Derfor skal snobrød bages over et glødebål, hvor træet er brændt så langt ned, at der kun er gløderne tilbage og næsten ingen flammer, for ellers bliver snobrødet sort udenpå og forbliver ubagt indeni
Tag kødet ud af posen og rens for krydderurterne (gem væsken fra posen til saucen), inden kødet skal på en grill så varm som bare pokker, så du får den fineste og lækreste stegeskorpe – pas på, for der kommer sgu’ lidt flammer, for fedtet for kødet er nogen nær flydende i forvejen, når det rammer grillen
Brødet er lavet på fuldkornshvede og bages traditionelt over en nøgen flamme. Det indeholder slet ikke fedt, selvom nogle inderer kan lide at pensle det med lidt smeltet bøffelsmør
Jeg har hæklet denne lille løjerlige fyr fra bogen "Hæklet Legetøj" af Maja Hansen. Der er sket rigtig meget siden da og mange ting har fyldt min hverdag, så overskuddet til krea, som primært er det der holder min blog kørende
Det er forholdsvist nemt at lave og det smager fantastisk. kør flammen hurtigt over overfladen på massen, så forsvinder boblerne på overfladen bliver fin glat
Som i høje flammer lige midt i køkkenet. Det smager SÅ godt og kraftfuldt. Så hvis du serverer det som en forret, skal portionerne ikke være for store, for det mætter ret meget og er ret kalorietæt
Gnub koteletterne med en god rub og lad dem ligge og trække smag en times tid. Lav en bbq-sovs det er nemt, kan gøres på et kvarter og smager langt bedre end det man køber
Kødet skulle efter denne halve time gerne være gennemstegt og næsten klar, men skal du lige have en anelse mere stegeskorpe på, så smid dem over den direkte varme lidt tid – her skal du holde øje med det hele tiden, for fedtet, som drypper fra kødet vil utvivlsom antænde og lave flammer før eller siden
Fyr det hele i blenderen og kør indtil der ikke er flere klumper. Et super godt trick er at lave en større portion, og så fryse resten ned i en ispinde form
Hæld appelsinsaften over flammerne, så slukkes de og der slukkes for varmen. Smelt lidt smør på en pande, og når panden er godt varm, steges de tynde pandekager på begge sider til de er lysebrune
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.