Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Hot curry saus med Pak Choy. Hot curry saus med Pak Choy. Pynt med koriander ved servering ♫♫. Pynt med koriander ved servering ♫♫ 4 store eller 8 små kyllingfileter
Italienerne lager deilige brød med olivenolje som gir god smak og fyldig konsistens. Husk å rulle tett, her rullet jeg litt for løst og får dermed en luftlomme inni brødet som ikke skulle vært der
Ingredienser5 røde paprikaAlle blade fra en basilikumplante2 fede, knuste hvidløg (evt mere - alt efter smag)1/2 knust chili (evt mere - alt efter smag)1 - 1 1/2 dl græsk yoghurt2 spsk olivenolieSalt og peber1. Bag paprika i ovnen ved 175 grader i 20 minutter (så de er bløde og saftige)2. Udsten paprikaen og blend dem med olie, basilikumblade, hvidløg og chili3. Tilsæt græsk yoghurt og smag til med salt og peber 5 røde paprika
si vandet fra og kom mandlerne op i skålen igen, kom nu resten af salten og den røget paprika over og rør rundt så saltet og den røget paprika er fordelt på alle mandlerne
Blend igen og smag til med ekstra paprika, peber og salt. Hæld de stegte grøntsager, soltørrede tomater og paprika i en blender og blend det godt igennem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.