Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er ogsåmed til at holde lidt på peberfrugtens facon )
Måske hænger det sammen med, at det altid er min mand der laver denne ret og det er jo bare skønt at blive forkælet med lækkert mad lavet af andre, men smagen er altså også bare i top i disse fyldtepeberfrugterog så er de ovenkøbet smukke og farverige at se på
K. e. n. d. r. I. a. g. ,. h. v. o. m. b. i. k. l. t. y. s. O. å. j. D. p. æ. f. u. ". -. ø. N. J. F. P. R. 2. 1. 0. 5. %. 7. c. ½. (. ). S. T. 3. 4. L. G. 6. B. H. 8. A
Hak rødløget og blandt det med quinoa, bønner, smuldret fetaost og koriander (gem lidt til pynt). Smid det i ovnen i en halv times tid eller til peberfrugten begynder at have godt med rynker
Fyld svampene med grønsagsmassen og kom dem på en bageplade med bagepapir. bredbladet persille, hakketVask og fjern stilken fra svampene udhul dem lidt, men pas på de ikke går i stykker
Vask og udhul peberfrugterne. Derefter kommes kødet op i peberfrugterne. Peberfrugt fyldt med oksekød, løg og tomatpure samt champignon med løg og hvidløgs flødeost
Her er en lille oversættelse til danske mål, med mine variationer af den amerikanske opskrift på fyldtepeberfrugter, som indgår i madplanen fra i torsdags
Steg løg, peberfrugter, squasg i baconfedet. Kom grøntsagerne op til baconet og rør det sammen med frisk osten og cheddar og smag til med herp de provence og friskkværnet peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.