Pensl peberfrugterne på yder og inderside med olivenolie, drys lidt salt på indersiden. Lækker græsk inspireret ret der er en all-in-one, der giver en helt fantastisk smag der bringer en tilbage til de græske øer og bringer minder frem fra ferierne
Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er også med til at holde lidt på peberfrugtens facon )
Måske hænger det sammen med, at det altid er min mand der laver denne ret og det er jo bare skønt at blive forkælet med lækkert mad lavet af andre, men smagen er altså også bare i top i disse fyldtepeberfrugter og så er de ovenkøbet smukke og farverige at se på
Til retten lavede madholdet stegte, krydrede ris og en grillet aubergine-salat (min favorit-salat hernede – opskriften kommer på bloggen en af de kommende dage)
K. e. n. d. r. I. a. g. ,. h. v. o. m. b. i. k. l. t. y. s. O. å. j. D. p. æ. f. u. ". -. ø. N. J. F. P. R. 2. 1. 0. 5. %. 7. c. ½. (. ). S. T. 3. 4. L. G. 6. B. H. 8. A
Når du vender peberfrugterne i ovnen, skal du passe meget på, at de ikke går i stykker, så vil saften nemlig sive ud og fordampe – og den skal vi bruge senere
Den her opskrift er vist en jeg helt selv har fundet på - selvfølgelig er der mange eksempler på fyldtepeberfrugter, men den her har jeg selv kombineret ud fra mine egne preferencer
Her er en lille oversættelse til danske mål, med mine variationer af den amerikanske opskrift på fyldtepeberfrugter, som indgår i madplanen fra i torsdags
Kan du lide oliven, så vil du elske disse peberfrugter. Halver peberfrugterne på langs. Top fyldet op på de halverede peberfrugter og kom dem i et ovnfast fad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.