Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden. Nu har mine forældre efterhånden anbefalet fyldte squash i en menneskealder
Blendes og Vendes på den kogtefriske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner ogost. Skær squashen i tern og rist den på meget varm pande i olie ogmed salt
Rør hytteostog pesto sammen og fyld i champignonerne. Det her var faktisk noget vi fik en torsdag aften, men jeg synes faktisk selv det endte med at se ret godt ud
Slut af med den revne ost. Smag til med krydderier. Kom gullerødder , chili og hvidløg i gryden. Og tilsidst kom tomatpuréen i og varm det godt igennem
Rør flødeosten sammen med champignon og hvidløg, når det er kølet af. Varm olien ved medium varme i en pande, og tilsæt hvidløg og champignonstilk, indtil al væske er væk – pas på ikke at branke hvidløget
Friskost er hytteost, mascarpone, rygeostogflødeost - ost der ikke er lagret. Tilsæt ¼ yogurt naturel og lad det stå ogkoge, indtil det skiller i en ostemasseog valle, rør lidt i det undervejs
Hæld massen op i en skål og bland ostog persille i og rør det hele godt rundt. Fyld svampene med grønsagsmassen og kom dem på en bageplade med bagepapir
Champignonerne er jeg helt vild med, og de kan også serveres for gæster. Vask champignonerne grundigt. Peberfrugt fyldt med oksekød, løg og tomatpure samt champignon med løg og hvidløgs flødeost
Server med ris og revet gulerod med citronsaft og rosiner. Kom den i fyldet sammen med krydderier. Kan du ikke lide oliven, så kom lidt flere champignon i fyldet og vil du undgå kapers, så kom karry i retten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.