Forleden lavede jeg disse dejlige saftige kyllingeoverlårstykker. Min gode vendinde Anna gav min sin hemmelighed på, hvordan man får dem dejligt saftige og møre
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Her er fyldtsvinemørbrad et godt bud. Så kan man jo smide den anden i fryseren eller invitere nogle flere gæster Denne gang blev den fyldt med diverse krydderurter og pinjekerner, men man kan fylde alt muligt forskelligt i – det er bare at prøve sig frem
F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. u. n. d. k. y. l. v. i. å. b. D. a. h. j. L. æ. ,. p. c. V. J. S. P. 4. I. 1. 6. 0. 8. -. 2. 5. ½. K. H. N. 3. /. B. R. 7
Jeg lavede denne lækre fyldtesvinemørbrad i parmaskine. Jeg har ikke mål på de forskellige ingredienser til fyldet, men husk at svinemørbraden skal kunne lukkes
Opskrift fyldtsvinemørbrad på grill. Svinemørbrad. Svinemørbraden har jeg fyldt med krydderurter. Kom salt og peber i det store stiksår, som du har efterladt i svinemørbraden
Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Svinemørbrad i Fad med Champignon, Feta og Kartofler til 4 personer. 1 svinemørbrad 5-600 gram. 1 svinemørbrad 5-600 gram
Nu har mine forældre efterhånden anbefalet fyldte squash i en menneskealder. Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.