Til kyllingen serverede jeg en lun pastasalat medspinat og grønne bønner. Kog pastaen til den er al’dente, kom vandet fra og vendspinat, bønner og bøffelmozeralla i den lune pasta
Nogle gange popper der pludseligt ideer op i mit hoved, og så skriver jeg dem ned, og andre gange får jeg inspiration fra mad, der bliver serveret for mig
Det er helt op til dig – jeg er bare vild meddenne efterårsversion . Men bare rolig – jeg har også nogle juleopskrifter i ærmet til jer, som rammer bloggen snart
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammenmed fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Fuldkornsmel tilsættes lidt efter lidt og til sidst hvedemel – pisk det godt sammen. Vi tog en masse fine madbilleder, som jeg har glædet mig til at dele med jer
Pisk det hele let sammen – tænd en pande med lidt olie på. Jeg bruger ofte pandekagen til aftensmad – menden er også super lækker i madkassendagen efter
Dejen hældes på en bradepande dækket med bagepapir. Ingredienser. Til kagen. Til Fyldet/ glasuren. Pisk æg og sukker sammen til det er hvidt, luftigt og skummende
Lod det koge et par minutter og lagde to store håndfulde frisk babyspinat ved. Kartofler skar et par kartofler i både, overhældte dem med olie og dryssede med salt - satte dem i ovnen (som noget af det første) og lod dem stå der til de var færdige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.