Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet uden ismaskine. Kom yoghurtog rabarberkompot i en blender og kør det til en ensartet masse
Pisk fløden til en let skum, og vend yoghurt, sukker og vaniljesukker i. Da jeg var barn, fik vi det kun når der var gæster til frokost – påskefrokost, fødselsdage eller lignende – og vi fik det som supplement til osten der blev serveret som den sidste anretning af frokosten
Frugtsalatmed vanilecreme - også kendt som abemad, er helt fantastisk som en lettere dessert. & endnu bedre, gav min elskede søster mig lov til at bruge et billede af min smukke niece, til denne opskrift -->Dermed er dette billede klart det smukkeste af alle de billeder du kan finde på min blog
Sund og nem hjemmelavet is. Yoghurt is med bærPisk 2 æg og 4-5 spsk. sukker (afhængig af hvor sød du vil ha den)Mos 225gr bær (jeg brugte jordbær og hindbær) med en gaffel og bland med4 dl. tyrkisk yoghurtBland det hele sammen (gerne med en håndmixer)Sæt i fryseren ca 4-5 timerRør om et par gange i løbet af frysetiden for at minimere is-krystallerne i isenVoila. 4 dl tyrkisk yoghurt
Jeg er ret vild med skyr og nu ogsåmed chiafrø. Derfor laver jeg ofte denne overnight chia yoghurt. Det er super enkelt og nemt og er både sundt og mættende
Yoghurtmed skovbær og trekornsflager toppet med æbler og honning. Skovbær yoghurt. top den med æbler i små tern og en lille smule akaciehonning eller en anden honning hvis det ønskes
Skær frugten i passende stykker og hæld dem i en skål. Kokosmæklen fra änglamark skiller ikke i tykt og tyndt og derfor er den meget anvendelig til denne råcreme
natural yoghurtOg hele molevitten vendes blot op i blenderen (eller blendes med stavblender i et højt glas), blendes til frugten er nogenlunde most ogyoghurten er vendt godt rundt, hældes på glas eller i en skål og nydes dernæst med et par friske blåbær på toppen
G. r. e. s. k. y. o. g. h. u. t. i. l. f. a. n. d. v. å. m. V. j. p. H. ø. I. 1. 9. 4. 0. D. E. b. ,. 2. 7. N. c. T. 6. 8. B. æ. L. P. ⋱. ⋮. ⋰. (. ¯. `. ´. ). *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ G
Men selvom det er lov at få dessert, så behøver den jo ikke altid at være fed og fyldt med sukker. En opfriskende og skøn frugtsalat i den lette ende af skalaen
Frozen yoghurtmed det samme – den letteste opskrift. Hovedingredienserne er frossen overmoden banan og skyr/kvark, derefter kan du tilsætte smage som vanillepulver, kakaopulver, chokoladestykker, lidt sukrin+, pistaciearoma og pistacienødder, mandler, frosne bær, acaipulver, lucumapulver, peanut butter - ja om du vil en proteinpulver med smag
creme fraiche eller græsk yoghurt. Rør creme fraiche med kaffe og sukker og vend frugten i. Jeg fandt denne opskrift i et madlavningsblad, og jeg var først lidt skeptisk over, at man kombinerer kaffe og frugt, men jeg tænkte også, at det måtte prøves
Anret yoghurten i skåle, med müsli og jordbær. 5 dl tyk græsk yoghurt. 200 – 250 g jordbær. 2 spsk sukker. 2 spsk reven skal af ubehandlet lime + evt lidt limesaft
- ogmed hele to funktionerFor denne store halve papaya fungerede nemlig både som fyld til min morgen-yoghurt her til morgen, men også som en anden vigtig del af det, der er ved at spise yoghurt - nemlig skålen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.