Findes der noget bedre end at sætte tænderne i en frisklavet dadelkugle sammen med en god kop te. Det skulle da lige være at sidde på en solrig sandstrand langt væk fra vintervejret herhjemme, men lad nu det ligge…
Jeg spiser cirka hver 3 time, og dermed er jeg stor forbruger af mellemmåltider. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
Bedstefars skæg er ikke en ret vi spiser ofte, men nogle gange, når man får de der vilde sukker cravings – ja så er bedstefars skæg nu alligevel den bedst kur
Glutenfri og mælkefri gulerodskage – saftig, svampet og smagfuld. Både glutenfri OG mælkefri. Og faktisk tilmed sukkerreduceret og fyldt med gulerødder, squash og æble
Ligeså snart der er lidt efterår i luften får jeg bare den vildeste craving efter suppe. Jeg har vist skrevet om suppen her før, men der er snue i luften, i hvert fald her i huset, og så er denne grøntsagssuppe bare genial til at jage baktusserne væk
En eller anden plantede en craving i mit hoved – en craving for bounty. Og ikke bare den almindelige lyseblå tingest, man kan købe på alverdens tankstationer
Egentlig har jeg ikke haft de vilde cravings i denne graviditet udover saftevand, men må indrømme at jeg er gået en lille smule amok i disse chokolade cookies
Cravings efter cookies. Så læs videre. Efter den store succes (efter min egen mening i hvert fald. ) med kikærter som base i bagværk i mine peanutbutter protein muffins, så fik jeg lyst til at lege med kikærter igen
dag og mine oste cravings er ved at aftage. Ja det lyder jo ikke ligefrem som den bedste reklame vel…. Det smagte bare så godt og SÅ stærkt og jeg er ellers ret så chili-adapted
Jeg har tidligere afsløret min “Craving liste”, og at den er ved at være halvlang. Så vidt jeg lige husker, så var dette det første på min “lille” liste
Jeg er ikke længere den store morgenmadsspiser. Til min store ærgrelse sniger min sult sig først ind nogle timer efter, jeg er stået op, hvor jeg får spist min morgenmad
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
ENGLISH RECAP BELOW. Åh efterår. Hvor jeg dog elsker denne smukke årstid, som farver træer, buske og gader i de smukkeste, varme orange, gule, grønne og brune farver
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg synes, at der længe har manglet en god opskrift på BAGT vegansk cheesecake. Der findes utrolig mange opskrifter på rå cheesecakes, men de får aldrig den helt rigtige og fyldige varme, som ved de traditionelle
En skøn, frisk yoghurtis med ferskner, vanilje og citronskal. Jeg elsker is. Især her om sommeren, og jeg har i lang tid haft lyst til at prøve at lave yoghurtis, også kaldet fro'yo - her i en variant uden sukker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.