Tilsæt til pastaen sammen med ærter og majs og kog et par minutter. Pisk æg, mælk, ost, timian, salt og peber sammen og tilsæt til pastaen sammen med skinke
Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. Opvarm lidt olie og smør i en sauterpande, som kan tåle at gå i ovnen, og kom rødløgene derpå sammen med hvidløg
Den klassiske frittata al forno laves med spinat og ricotta, og er meget nem at tilberede. Her er den tilberedt med frisk spinat, men du kan lige så godt vælge at bruge andre grøntsager som for eksempel zucchini, asparges, porrer eller bladbeder
gang kunne køleskabet medvirke til en dejlig frittatamed friske grønne. Pisk æggene sammen med. Frittata er en dejlig let ret som passer fint en forårs-
med friskhakket persille. Jeg har endnu engang lavet en rigtig god frittata. Kan serveres som en ret for sig selv med lidt salat eller som tilbehør til kød og fisk
Friske løg blev basen til denne frokost - en skøn luftig frittata toppet med bladbede. En rigtig sommertur med min mor slog forbi Årstidernes gårdbutik, hvor kasserne blev fyldt med skønne grøntsager - et sandt kup på en mandag, hvor de sælger ud af godterne
Aftensmaden igår blev frittata, med inspiration fra mit madblad. -)Til én pande/frittata, 2-4 personer. Sæt ovnen på 225 grader varmluftPisk hytteost, æg, engelsk sauce, salt og peber sammen i en skålSkyl tomaterne og skær dem i skiverSteg tomatskiverne i olie på en pande, der må komme i ovnenDrys ost henoverTilsæt fyld (i den med basilikum, piskede jeg basilikum med i æggemassen)Hæld æggemassen over og steg i middelvarme i 5-10 minutterPrik/løft æggemassen nogle steder, så det der stadigt er flydende, kan løbe ned og stivneEftersteg frittataen midt i ovnen i 5-10 minutterKrydr med friskkværnet peber, skyl rucolaen - dup den tør og drys den over frittatenPynt evt med lidt frisk basilikumServer
Parmesanost En håndfuld Revet mozzarella En håndfuld Hak peber og løg i tern, og steg det på panden i olivenolien, sammen med hakket hvidløg, til de er møre
Krydr blandingen med salt peber og paprika. Server enten retten for sig selv med en salat ved siden af, som tilbehør til en gang grill kød eller som her med en omgang spareribs
Det er så dejligt nemt at lave en lækker omelet (der på italiensk hedder en frittata og på spansk en tortilla) og til aftens måltid blev jeg inspireret af en pizzaopskrift med rødbede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.