Jeg har en masse tomater fra mit drivhus i fryseren og i dag fik jeg lyst til at lave en tomatsuppe af friske tomater ( ja de har været frosne men er ellers yderste friske
Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater. Denne udgave er meget mere frisk og knap så koncentreret i smagen, som den almindelige tomat tapenade med soltørret tomat
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Ja, jeg ved godt det ikke er specielt sommerligt med tomatsuppe. Søndag aften kom jeg til at tænke på tomatsuppe og blev så enig med mig selv om, at det skulle være mandagens aftensmad -suppesæson eller ej
Blendes og Vendes på den kogte friske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Frisk pasta grøn 1 squash Ristet pinjekerner Reven parmesan ost Rist rejerne i olie på panden med salt Rist pinjekerner på tør pande til de tager lidt farve
Server suppen med flere friske basilikumblade og små kogte pastaskaller. Det er nu tomaterne er modne og rimelige i pris, derfor forslag til denne dejlige tomatsuppe med basilikum
Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.