Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater. Denne udgave er meget mere frisk og knap så koncentreret i smagen, som den almindelige tomat tapenade med soltørret tomat
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Den smager dejligt frisk, den mætter godt, og den kan faktisk også spises alene som en frokostret. Denne blomkålssalat kan serveres til næste alle stegte retter i stedet for det ovennævnte, sædvanlige tilbehør
Blendes og Vendes på den kogte friske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Frisk pasta grøn 1 squash Ristet pinjekerner Reven parmesan ost Rist rejerne i olie på panden med salt Rist pinjekerner på tør pande til de tager lidt farve
Og til disse famøse frikadeller skulle vi have en salat, og det blev denne blomkålssalat i en kombi af køleskabets indhold og min mors og mine input slået sammen
Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
3 dl bulgur, 1 håndfuld mandler, 1 håndfuld tørrede abrikoser, 1 stort rødløg, 1 peberfrugt, ½ granatæble, ca 75g puck ost, 1 bundt persille, olivenolie, saften fra ½ appelsin, saften fra ½ citron, 1 spsk balsamico eddike, salt og friskkværnet peber
Når jeg får gæster, så er det ofte friske forårsruller, der kommer på bordet. Og du bliver belønnet med de lækreste, friske ruller, der er oplagte til gæster
Blomkål er i sig selv måske ikke den mest interessante, og mange forbinder den måske med den pruttelignende lugt, som fylder luften, når man koger blomkål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.