Frikadeller med kartofler/sharonfrugter på panden og råkost
Livet i Rebelsig
Livet i Rebelsig
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 15 frikadeller
  • 500 g. hakket svinekød
  • 2 dl mælk
  • 1 dl mel
  • 1 dl havregryn
  • 2 æg
  • Salt og peber
  • 1 finthakket løg
  • Kartoffel/sharon-pande til 3 personer
  • 600 g. kartofler - skrællet og skåret i tern
  • 4 sharonfrugter - skåret i tern
  • Flydende margarine
  • 1 spsk tørrede rosmarin
  • Salt og peber
  • Råkost til 2
  • 1 stor rødbede
  • 4 store gulerødder
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 håndfuld valnødder

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.