Dette er et fint alternativ til den normale mueslibolle, som jeg holder meget af. Man kan lave opskriften 100% palæo ved at erstatte kastanjemel med mandelmel, men jeg synes at kastanjemelet tilfører bollerne en dejlig sødme
Jeg fandt denne opskrift på en blog jeg følger, hun talte så varmt for den at jeg var nød til at prøve, og den er rigtig god, jeg har dog ændret en lille smule på opskriften
Her i juletiden bliver der som regel ikke sparet på kalorierne i de traditionelle retter - men man kan nu godt bruge en kage, der ikke er helt så fedtholdig
Denne opskrift er oprindeligt fra RAW FOOD bogen, men jeg har ændret en smule på ingredienserne, da det var, hvad jeg lige havde i skufferne - og så tilføjet den bandlyste nutella(/&
R. e. s. t. r. d. a. g. n. p. å. M. o. f. u. m. b. c. l. i. H. v. k. y. ,. h. j. ø. O. J. -. æ. x. ". D. N. w. S. 1. ). F. I. A. 2. L. G. 0. 3. *. (. * g
D. u. s. k. a. l. r. ø. e. d. j. n. é. t. g. f. b. o. H. i. p. å. æ. ,. m. v. /. h. y. B. A. 4. 6. %. (. ). F. N. M. c. 1. 2. 5. 0. -. q. w. P. T. +. Æ. S. '. 8. V. 3
Slut med et sprøjt sojaflødeskum og så er den ellers klar til servering (opskriften kan ikke gå an som sukkerfri, da flødeskummet indeholder sukkerarter)
Så blev det søndag og tid til ugens sidste dessert opskrift. Denne lagkage havde jeg med ind til en god vens fødselsdag og den blev taget rigtig godt imod af både fødselar og gæster
indstilling til at gluten fri brød ikke er hverdags kost, så går det nok. Rema 1000 har det sidste års tid virkelig sat fokus på allergivenlig mad og har nu lanceret en helt fantastisk Gluten Fri Softkerne Brød, som er certificeret af Dansk Cøliaki Forening. glutenfri hvede stivelse- solsikkekerner-brune hørfrø-surdej af rismel og starterkultur, græskarkerner-hørfrø mel-sukker-salt-glukosesirup-maltodextrin-stabilisator E412(Guar gum)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.