Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne. I dag havde vi nemlig besøg af et par af de udenlandske forskere fra mit arbejde med familie
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Selve kagen er en svampet banankage, og så toppes den med den cremede, så lækre og lidt afhængighedsdannede (hvis du spørger mig) mascarponecreme rørt med kaffe og fintrevet appelsinskal
Jeg er vild med den sky-lette marengs, det bløde fyld og overdådigheden i de mange bær. Opskriften har jeg fra min mormor, og jeg kan huske, at hun serverede den på sin terrasse omgivet af blomstrende roser ogmed fuglenes aftenkvidren i baggrunden
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Stil cremen på køl, mens kagen bages færdig og afkøles. Fordel chokoladecremen på nederste bund. Læg den øverste bund ovenpå og pynt kagen medbærog chokoladespåner
Pynt den afkølede kage medjordbær, hindbær, Chocolate Silver Pearls og Princess Lillifee-krymmel. Tips og tricks Du kan med fordel samle dejen til bundene i en foodprocessor
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.