Et bud på en luksusmorgenmad er de her armeriddere eller frenchtoast, som andre kalder dem. Server de armeriddere med et ekstra drys kanel og æblebåde, ahornsirup og bær eller bare ganske som de er
Hvordan frenchtoast, som armeriddere hedder i USA og som mange herhjemme i Danmark også kalder dem, kan være det samme som armeriddere, går over min forstand
- eller FrenchToast om man vilFor det var, hvad jeg fik lyst til at give mig i kast med, på sådan en smuk og solrig fridags morgen som idag - og ja, de blev selvfølgelig nydt på altanen - i morgensolen og med en god kop kaffe til
toastbrød. Pres forsigtigt lidt af mælken fra og steg de armeriddere på begge sidder på en varm pande i smør – drys med kanelsukker under vejs og lad sukkeret karamelisere
Steg i halv olivenolie og halv rapsolie ved middelvarme, til de er faste og har fået godt med farve. Jeg har flere gange hørt/læst om tunfrikadeller, og i fredags fik jeg endelig lavet nogle
Rist toastskiverne i smøret på panden. Her er en vildt lækker, nem og hurtig opskrift på armeriddere. Hæld dine bær på toastskiverne og saml det til en sandwich
Disse armeriddere lavede jeg i weekenden og jeg havde ærligt talt glemt hvor godt de smager. Jeg er sikker på at armeriddere vil være et hit på ethvert morgenbord en dag her i efterårsferien
FrenchToast er lækkert på sådan en søndag formiddag. Varm panden med solsikkeolie og vend så toasten. Pisk det hele sammen og læg toasten i blød i 20-30 minutter
Toast á la Croque Madame er vist ikke på menukortet ret mange steder. Derudover kan man designe sin toast lige som man kan lide den, lave en enkelt eller flere ad gangen, pynte den fint eller spise den på farten
"Glutenfri, billig, nem at lave og smager overordentligt godt. ". Så er jeg i køkkenet igen, hvor jeg havde et skønt og stort hvidkålshoved i køleskabet, men jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg ville lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.