Således blev de lækre macaronsmed lakrids og hindbær-fyld færdiggjort i dag. Jeg har denne gang forsøgt mig med en ny opskrift, som jeg fandt på den chokolade-lækre blog Chocolat
Herefter skal de fine macarons køle af, indtil de er helt kolde, og så kan de fyldes med fyldet. Æggehviderne piskes sammen med sukkeret til en tyk og blank marengsmasse
Der blev holdt bryllup her i weekenden - jo jo, jeg er skam en gift kvinde nu. Jeg har gjort macaronsene røde, men det har nu ikke noget med smagen at gøre
-. -. -. (. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
-. -. H. j. e. m. l. a. v. t. c. h. o. k. d. r. n. s. I. g. b. i. f. å. p. F. y. 1. 0. ,. 7. %. 3. /. 4. ø. 2. 5. D. 8. æ. (. ). u. G. K. S. B. R. P. ½. N. T. 6. °. L. "
Bland mandelmel og kakao og rør det sammen med de piskede æggehvider. Kom massen i en sprøjtepose med glat tylle (hvis du ikke har sådan en, kan du også bare klippe et lille hul i posen)
- i samarbejde med HARIBOFor som nogle af jer måske husker, så fik jeg for noget tid siden tilsendt en kæmpe omgang Chamallows fra HARIBO, som jeg fik lov at eksperimentere og "lege" lidt med
La Glace har også fine macarons der smager himmelsk. Vend mandelmel og flormelis i med en dejskraber. På en bageplade med bagepapir sættes små makroner på ca
Ihh hvor har jeg glædet mig til at dele denne opskrift med jer. Hvis du er vild med fransk nougat, så vil du helt sikkert E L S K E hjemmelavet fransk nougat
På hver bund sprøjtes først en lille klat karamel, som bagefter omsluttes af lakridscremen. De er fyldt med lækker saltlakrids-ganache og cremet Dulce de leche, og de lod også til at falde i fødselsdagsbarnets smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.