Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
Denne gang valgte jeg at lave en citrontærte med marengslåg - en klassiker i mit køkken. Fordel marengsen over citrontærten og bag den i 1-2 minutter under grill i ovnen, til marengsen får lidt farve
Hvis du er vild med fransk nougat, så vil du helt sikkert E L S K E hjemmelavet fransk nougat. Og i år ville jeg gerne kaste mig ud i fransk nougat, og det var virkelig ikke så indviklet, som jeg havde forestillet mig
Porcheret æg (eller smilende æg). Tilbered det pocherede æg efter denne eller denne metode. – eller kog det i en gryde i 7-8 minutter til det er smilende, pil ægget og skær i kvarte til salaten
Fransk løgsuppe - måske den bedste suppe som findes. altså, hvis man spørger mig. Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret
Da jeg nu er hjemmegående (jobsøgende) husmor, brugte jeg formiddagen på at lave karamelliseret citrontærte fra bogen Favoritter - Bagværk, over 100 opskrifter
Jeg skal ærligt indrømme, at jeg lavede fransk nougat, fordi det ser så utrolig flot ud. ) Jeg er helt vild med denne hjemmelavede version af fransk nougat, som jeg lod mig inspirere af på ‘Julestads‘
H. y. g. e. l. i. k. o. n. t. a. m. d. W. O. R. h. p. /. w. -. b. r. s. å. '. A. f. Y. ø. ,. D. u. E. M. &. V. v. 2. 0. 1. 3. 8. B. 4. P. F. G. (. @. ). K. C. X. I. c. =. s g
For meg er løksuppe like fransk, tidløst og klassisk som den breton-stripete genseren. Da er det bare å ønske seg en trykkoker til bursdagen og invitere til fransk aften
Et stort ønske om at lave kager, men allerede en kage i køleskabet … Hvad skal jeg gøre. Det er søndag morgen, vi har ikke noget til frokost, og jeg har ikke noget til frokost næste dag på arbejde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.