Når kødet er færdigt, hældes skyen fraog kødet hviler mens der arbejdes på sovsen. Den forlorne hare er færdig når der løber klar saft fra stegen når man stikker i den med en kødnål
Si væsken fra ”haren” over i en gryde. Forloren hare ligger mit hjerte nært, for det har i mange år været min ynglings ret og min kære mor er stadig sød til, at tilberede forloren hare når jeg besøger mine forældre i det nordjyske
Form farsen til et brød – franskbrød – læg det i et smurt ovnfast fad, og dæk det med baconskiver. fløde – den giver lige det sidste – kog op, og smag til med salt og peber og evt
Han er allerede i gang med at fortælle om det uperfekte, om at de krav der stillestil os fra samfundet i høj grad er urealistiske – for de fleste i hvert fald
Ogjeghar brugt hæklenål til tunesisk hækling nr. Så jeg er i tvivl om jeg tør give mig i kast med de puder, som jeg havde tænkt at hækle til min søns værelse
Jeg havde jo gang i dåbskagen så kunne bruge det overskydne fra den. Selve konkurrencen blev desværre lidt forsinket så jeg nåede kun at være med til at bestemme vinderkagen, så måtte jeg smutte ud af døren, for at nå min næsten aftale, så jeg kender kun vinderkagen, ikke bagerne der stod bag, men den smagte dejligt
-. -. -. -. -. -. -. -. -. N. y. t. u. n. d. e. r. B. a. g. s. 1. h. j. æ. l. p. D. f. i. v. k. m. I. o. ,. å. O. b. ø. T. c. S. 2. H. R. (. 8. ). =. Ø. 0. 3. 5. 7. 9. 6. 4. M. x. /. F. E. A. ½. K. l g
Stegeskyen/sovsen hældes fraogkoges igennem i en lille gryde og smages til med salt, peber og måske lidt æblegele, hvis den mangler det der lille æble-pift, der gør hele forskellen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.