Den er nok egentlig beregnet til at spise kold, men vi fik den til aftensmad sammen med salat og flutes, og der blev ikke noget tilbagetil at smage den koldt i morgen
Og det kan godt være, at det sner og er r*v-koldt udenfor, men i mit køkken er det forår. Men jeg fik lyst til at lave dem så tæt på originalen som muligt – og man skal jo heller ikke være fuldstændig fanatisk, vel
Det er nogle dejligt kraftige næsten rugbrødsagtige surdejsboller med en mørk dybde i smagen som kommer fra den mørke øl og malten, som samtidig også har en sødme så man næsten tænker lidt på kage
Nu fik jeg jo ikke opskriften på kartoffelsalaten dengang, men jeg kunne jo dissekere den med øjne og smagsløg, så de ingredienser, der er i, er hvad der var i kartoffelsalaten fra Rømø, men det er jo ikke altid nemt at afgøre, hvad der er i dressingen
Vores underviser May Kaidee er fuldstændig eminent til thailandsk mad, og vi gik derfra med en rygsæk fyldt med skønne madoplevelser – så det vil der helt sikkert også komme en masse af her på bloggen
hvilen sød sennep du køber, vil jeg altid anbefale at smage på maden. Til aftensmaden skal vi grille. Derfor har jeg stået for alt – inviteret gæster, sammensat menuen, gjort rent og lavet mad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.