Hjemmelavet gravadlaks, der smelter på tungen, krydret med årstidens krydderurter. Man kan bruge de frosne lakseportionermed stort held, og det gør projektet meget mere overskueligt – både arbejdsmæssigt og økonomisk
Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser med stegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Krydr laksenmed salt og peber og steg den til den lige netop er gennemstegt, men rosa i midten ca. Jeg er stor fan af frugt i min mad, og her serveres helt almindelig stegt laksmed en salsa på peberfrugt og nektariner
Jeg vidste ikke helt hvad jeg ville lave i aftes, vidste bare at jeg havde lyst til laks, af grøntsagertog jeg bare hvad der var i køleskabet, det blev en simpel og lækker aftensmad
Dæk laksenmed film eller bagepapir og sæt den under et let pres fx i form af et aflangt fad. Skyl dild grundigt og hak det fint og vend det op i sovsen og krydr med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.