Minpersonligehistorie fra FoodFestival - med dette brød. Serving. Samme dag ringer det danske hof, og informere om, at Prins Gemalen ønsker at smage på Nordisk Tang's produkter, og vil komme forbi vores stand på FoodFestival, søndag
Da jeg var i sommerhus med en venindeisidste uge, gikvii køkkenet for at lave noget a la denne ret, og jeg var så vild med det, at jeg blev nødt til at gå hjem og lave det igen
Slut af med at rulle dem i kokos og stil dem i køleskab - synes de smager bedst kolde. Kan ovenikøbetspises med god samvittighedhvis du tænker i sundhed
Vend dem først ilidt mel, derefter i æg og speltrasp, æg igen og tilsidst speltrasp. Derfor kreerede vi, som et plaster på såret, et sundt junk foodmåltid der bestod af speltpaneret kyllingenuggets og sprøde kartoffelbåde i ovnen serveret med en hjemmerørt skyrremo
Hverdag igen. Indkøb. Ditto knuste korianderfrø (frem med morteren igen). Forbibiblioteket på vejen hjem. Lad det koge igennem og smag til med salt og peber
Cacao kommes ned i og der køres igen. Nødder køres en tur i en foodprocessor, skal ikke males. Skal til tøzeaften med en gluten allergikker og har fundet denne dejligeopskrift
Jeg ved ikke hvad der er med Raw Food og mig, men vi går ret godt i spænd. Jeg mærker at det bidrager med en dejligfriskhed, energi og lethed, hvad jeg rigtig godt kan lide
Mandler, avokado og gurkemeje godt for hjernen, men vidste du, at blåbær regnes for super food, og at de og mørk chokolade med højt kakao-indhold har et højt indhold af flavonoider, som modvirkerrisikoen for kræft og nedsætter aldersrelaterede forandringeri hjernen
Det er godt med en stor omgangskreds -og endnu bedre når de ønsker sig kage, men når man laver den samme kage om og om igen, såå bliver det liidtkedeligt at lægge dem på bloggen, men her er den nu alligevel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.