Og så er den fyldt med masser af spinat, soltørredetomater, pestoog en af mine yndlings. Du kan også lave den på en tærtedej, men jeg er ret vild med den lidt mere fedtfattige og sprøde version som her
Smør den medpesto, top med gedeost, soltørredetomaterog friske krydderurter. Hvid pizza med kartofler, løg og ost / Sprød pizza medpesto, kartofler, løg og gedeost / Blomkålspizza med sprød serrano, pestoog oliven
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat ogsoltørredetomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørredetomater
Denne gang havde vi en masse soltørredetomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet medsoltørredetomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kylling og svampe
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. Den er bestemt ikke ret sundt, tvært imod, men den er til gengæld super velsmagende og dejlig nem at lave
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørredetomater. Og det er både de traditionelle, dem med kylling eller noget helt tredje
Sneglene er smurt medpestoog fyldt med grofthakkede soltørredetomaterog godt med revet ost, men du kan sagtens trække fra eller putte på, hvad du har lyst til eller har i køleskabet
Grove boller med oliven, oregano ogsoltørredetomater / Aubergine-lasagne med tomat og bøffelmozzarella / Græsk inspireret kartoffelsalat med peberfrugt, feta og oliven / Frisk pasta med hjemmelavet, soltørredetomatpesto
Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. kogte ris2 håndfulde hakkede soltørredetomater1 dl. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 1½-2 dl kogte ris
Dagens variation er med kyllingefars, champignon ogsoltørredetomater. eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
De er lækre, bløde ogmed masser af smag. Placer brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Tilsæt salt, tørret basilikum, pressede hvidløg, gurkemeje, soltørredetomater, solsikkekerner og mel
Rør en fars af hakket kød, æg, mælk og hvedemel og krydr den med salt og peber. Rul farsen sammen som en roulade, brug bagepapiret til at styre farsen med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.