På min liste over små hverdagsglæder står nybagt brød i alle afskygninger. I dette focacciabrød, er noget af det lyse hvedemel blev erstattet med grovere mel
I går bagte vi et stort focaccia brød – Et lækkert italiensk madbrød med rosmarin og olivenolie. Man kan sagtens udskifte rosmarinen med andre krydderurter eller tilføje flere ingredienser som fx
Rør olivenolien sammen med honningen og dryp løgenemed blandingen. I går kom jeg hjem med en hel kasse cherrytomater – et tilbud, der var for godt til at gå forbi
Det er en fordel med en røremaskine til denne slags brød. Imens dejen efterhæver pilles rosmarin af kvistene og komme ned i en lille bøtte med ca en kvart dl god olivenolie
bagte løgmed linsefyld. Smag godt til med salt og peber. Skær et ”låg” af løgene. Pensl løgenemed olie. Hvis du vil have sovs til retten, så vælg fx en romescosovs med hakkede nødder
Det er virkelig en hyggelig bog fyldt med gode opskrifter på alle de glemte retter. Jeg har fået den nye Karoline kogebog, og den er fyldt med gode historier og minder fra barndommen
Krydderierne(jeg havde blandet dem alle i et lille glas med olivenolien) skal nu sættes på dejen. Hvis man vil have lidt tyndere foccacia brød, finder man en bradepande med en passende størrelse
Glat dejen godt ud med våde fingre - ca. 1200 g Karolines Køkken® Salatost i tern med chili og rød peberFremgangsmåde. Dæk skålen med fx en stor plasticpose og stil dejen til hævning i køleskabet til næste dag eller mindst 8 timer. Dag 2 Læg den bløde dej over i en bradepande med bagepapir
Her kommer en genudgivelse af mine favorit proteinkugler med hindbær. Glædelig påske til jer alle. Bruger du frosthindbær som jeg, så start med hindbærene
Han dikterede hvad, vi skulle anskaffe os, og ugen efter stod han der igen med frø og løg. Derfor - søg i dit nærmiljø, måske er der en Arne, der vil hjælpe dig i gang med en køkkenhave – hvis ikke så ring
Brødet er ofte pyntet og smaksatt med krydder og grønnsaker som assosieres med pizza. Focaccia er populært både i og utenfor Italia, og blir nytt som en rett i seg selv, som tilbehør til andre retter eller til smørbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.