S. v. a. m. p. e. t. C. h. i. g. n. o. s. u. r. b. c. B. y. M. d. f. F. 1. 7. ,. 2. 0. 5. …. l. å. k. j. æ. J. ø. H. –. D. E. O. (. ). 6. *. ½. L. R. ’. T. w. G. P. e g
Halvdelen af baconogsvampe hakkes groft, og drysses godt med salt, peber, rosmarin og basilikum. Når det er sprødstegt stilles det til side, og bagefter brunes svampene
Steg imens baconen på en pande og derefter svampene i lidt olivenolie, drys med salt og peber. Kom olivenolie i en gryde og svits kartofler, løg, hvidløg og porrer, tilsæt peberkorn, timian, salt og vand
Tilsæt madlavningsfløde, varm igennem, krydr med salt og peber og rør persille ogsvampe i. De fleste er glade for tarteletter, og mange sætter særlig pris på den traditionelle version med høns i asparges
Tilsæt baconogsvampe. Svampe i kvarte. Blomkål ala Risotto med Champignon og Iberico Bacon - MUMSEfter jeg er begyndt at ligge det meste af mit kost om til Stenalderkost, savner jeg Italien
Fordel løg ogbacon ovenpå creme fraisen. Opskriften er fra Familiejournalen, men der blev den lavet med skinke , som jeg altså byttede ud med bacon, da det var mere autentisk for mig
Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. - et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehør til dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.