Flødekarameller
I mine sko
I mine sko
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 50 stk
  • ½ liter fløde 38%
  • 250 g sukker
  • 100 glukose sirup (kan købes i de fleste store supermarkeder)
  • 60 g smør
  • 124 grader. (mit kom aldrig helt op den temperatur, men det blev godt alligevel.) – Tjek med sukkertermometeret, det tager lang med jævn varme. Tag gryden af varmen, tilsæt evt. lakridspulver. Hæld karamellen op i beholderne som er foret med bagepapir, penslet med olie. Læg et stykke bagepapir, som også er penslet, på som top. Lad karamellen køle af, ved stuetemperatur til dagen efter. Skær karamellen ud i småt stykker og pak karamellerne ind i sølvpapir, cellofan eller fint slik papir.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.