Dette kan gøres med en klump staniol. Regn med tommelfingerregel, der hedder en halv time pr. FORORD. Hele danmarks national-spise om det så er jul eller sommer
Tilføj slutteligt kokosmælk og skru ned for varmen og smag til med salt, peber og evt. Knus cashewnødderne og server retten direkte på tallerken og top af med frisk persille og de knuste cashewnødder
AT finde på noget nyt med en svine-mørbrad. Bank den derefter flad med en kødhammer. Slut af med at vikle bacon omkring og gør det hele fast med kødnåle
Gulerodssalat med ærter og feta. så en færdigkøbt suppe fra karton blev byttet ud med en dejlig frisk salat og et par kolde frikadeller – det er da alt andet lige lidt mere forårsagtigt
Skær æblet i tynde både og dryp dem med citronsaft. Bland det hele med rosiner og græskarkerner. Denne salat er børnevenlig og passer til mange forskellige slags aftensmad
Det blev til en fyldig gryderet med tomater, bønner fra haven og majs fra fryseren. september – om meget snart – kommer der en ny halv gris og fylder fryseren op
Den smages til med gastrikken. spises med kompot, bagte gulerødder eller salat. Gastrik (karameliseret 100g sukker overhældes med 1,25g æbleeddike som koges ind til sirup)
I søndags købte vi en svineculotte og den blev i dag forkælet med et kærligt asiatisk spark. Dagens aftensmad stod dermed i østens tegn, og det blev samtidig en ret simpel aftensmad, hvor vi valgte kun at lave en salat som tilbehør til kødet
Ja gris er nu altid godt – men det kan godt komme til at smage af det samme hele tiden. Og nu er vi stadigvæk ikke så langt væk fra jul, som er den ultimative grisefest
Derfor prøver jeg med lidt spansk inspiration over grisen. Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, med ristede chorizopølse, soltørrede abrikoser,samt svinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
Det er nærmest en klassiker, og her har gulerødderne fået en dressing med ingefær og spidskommen, der passer godt til de søde rosiner og rødder – og giver salaten et strejf af Østen
Jeg er vild med al marokkansk mad. Jeg har taget en del inspiration med hjem og kom samtidigt i tanke om, at jeg fuldstændig har glemt at dele denne lækre opskrift på marrokansk gulerodssalat med jer, som jeg har lavet med søde Katharina fra BeetrootBakery
græskarkerner ristet på en tør pandeSkræl æblet og skær det i tynde små skiver, og kom det i en skål med citronsaften med det samme for at undgå de bliver brune
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.