- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Jeg selv har et hjerte-vaffeljern som jeg kun lige er begyndt at eksperimentere med - jeg synes virkelig vafler er lækre, så det kommer der meget mere af her på bloggen
Dette er faktisk ikke helt en pommes frites, men mere en form for crouton, men, men, men sådan nogle smager da også dejligt med ketchup, mayo og hjemmelavet guacamole og måske en lille bøf til
Tilsæt grahamsmel og de sidste to mel-typer, og rør det hele godt sammen med en spsk. - Selve focaccia'en er lavet primær på fuldkornsmel, og indeholder italienske melsorter, for at give den bedste konsistens til brødet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.