Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)Klikk for å sende dette med epost til en venn(åpnes i en ny fane)Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Dette madbrød er super nemt at lave og passer godt til stort set alle retter. Madbrødet er oplagt til grillmaden en sommer på terassen (forhåbentlig får vi også snart mere grill vejr)
D. e. j. l. i. g. b. ø. d. m. a. r. o. s. f. y. H. v. u. n. t. p. k. ,. å. h. æ. M. S. L. T. 4. 5. 3. 0. c. 1. 2. 8. (. ). 7. /. ½. E. P. R. U. -. N. B. J. I. A. Å. '
I maj sidste år, kom jeg vist til at love jer en opskrift på et lækkert madbrød med ramsløg. Madbrødet fungerer perfekt i madpakken, på tapasbordet osv
dk, men jeg har ændret lidt í opskriften så den ikke indeholder ret meget fedt. -)Hurtigt madbrødHele portionen indeholder 47 propoints1 spsk olie1 dl mælk1 dl vand½ dl yoghurt naturel25 gram gær1 tsk sukker1 tsk salt400 gram hvedemel1 tsk olie1 tsk tørret rosmarinLun mælk og vand og rør gæren ud i det
Grøntsagerne giver dejen nogle flotte farver, så man tydeligt kan se fletningerne/snoningerne. Som alternativ til almindelige flutes har jeg i dag lavet nogle madbrød, som er flettet og snoet med 2 deje - den ene med gulerødder og solsikkekerner og den anden med squash og hørfrø. 25 cm lange strimler og flettes eller snoes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.