En flûte så lækker og sprød, et knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig at bage nogle lækre flutes selv til suppen eller bare som tilbehør til maden, det smager nemlig så vidunderligt
Vores dej hæver ikke til dobbelt størrelse, men den hæver…det blir dog aldrig et luftigt baguette, hvis det er det du mener…du kan prøve at sende et billede af dine flûtes til info@glutenfristart
Riv squash og hak spinat/persille. Let redigeret opskrift fra 'Brød og kager' af Jane Faerber. Bland alle ingredienser, og lad dejen hvile 10 minutter. Form 2 flutes med våde hænder, og læg dem på en plade med bagepapir. Alternativt kan du røre 1/2 dl frysetørret æble (eller finthakkede tørrede æbleringe) i, i stedet for spinat/persille, og 1/2 dl rosiner - giver et mere sødligt brød, godt til et ostebord
Tilsæt salt og rugmel og ælt hvedemelet i lidt ad gangen - det er ikke sikkert, at det hele bruges. Slå den ned og form 3-4 flutes. Dæk dem med et viskestykke og lad dem efterhæve et lunt sted i 20 minutter. Pensl flutes med vand og bag dem i ovnen ved 250 grader i cirka 15 minutter
I. g. å. r. a. f. t. e. s. v. i. p. b. ø. h. o. l. k. m. n. d. D. ,. æ. L. j. ). M. u. S. y. T. B. O. R. F. (. 2. 3. 5. 1. 0. 4. -. +. Æ. 8. c. K. V. H. ❤. P. E. N. A
Få mere smag i dine brød med lidt surdej og længere hævetider. Hæld dejen ud på et meldækket bord og pas på med at slå og trække for meget i det for så mister det noget af sin luft
Tilsæt mel, sukker og salt. med en skarp kniv og pensl med vand eller mælk. 4 lange flütes eller 2 lange og 8 små. Slå dejen ned og form til 4 lange flütes eller som her til 2 lange og 8 små flütes. 4 lange flütes eller 2 lange og 8 små
I mandags stod menuen på gratinerede pandekager og dertil ville jeg have lidt brød. I fryseren lå til gengæld en lille pakke Italienske Krydderurter fra Knorr med rødløg, hvidløg, persille og en masse andre lækkerier
Det er altid rart at have nogle gode madbrød eller flutes i fryseren til at suplere et måltid med. Kærnemælken lunes og gæren opløses heri sammen med sukkeret
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.