Jeg plejer at vælge et ildfast fad hvor der kun lige kan være de kartofler i som der brug for. En tommelfingerregel er at du dækker fadet med hele uskrællede kartofler i ét lag, så passer mængden også når de er skrællet og i skiver
Det afhænger selvfølgelig af vejret. Nu vil jeg beskrive, hvordan du kan behandle svampene, hvis du vil fryse dem, og hvordan du kan tilberede flødestuvede kantareller
Det er næsten lige så simpelt som at score på craisy daisy – drej, slik, dyp…. Ikke så tit, eller faktisk aldrig, men indehaveren af denne skønne blog er en af mine allerbedste venner og inden jeg begynder at kaste rosende floskler om mig i grams, må jeg hellere hive i tømmen og komme til indlæggets egentlige natur
Svampesæsonen er startet. Det er så lækkert og min mor og jeg startede godt ud med denne nemme ret. Serveres til stegt kød, fisk eller som forret på ristet brød (som vi har gjort), eller til pasta med revet parmesan
Hvis du er interesseret i at læse andre gæsteindlæg, være gæsteskribent eller synes, at det bestemt ikke høre hjemme på bloggen, så smid en kommentarOg husk, at du hjertens gerne må bruge artiklen her på din egen blog, ligesom du gerne må dele den med venner og bekendte
I stedet er de nu blevet til en omgang rustikke flødestuvede jordskokker. Det bliver en af de fastedage, hvor jeg helt sikkert har behov for at maden nærmest står på bordet, inden jeg kommer ind ad døren
Ikke kategoriseret. forløb har de afgivet deres væde, fløden tilsættes, og der smages til med salt, citronsaft og sherry, hvorpå stuvningen koges lidt ind
Måske var det den smukke, sprøde kylling, måske var det fløden, måske var detsolskinnet udenfor – men det endte med at føles som ren hverdagsluksus, simpelthen
Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Tilsæt citronsaft, salt og peber den flødestuvede spinat. Faktisk kan dine yndlingsretter tilberedes på en sund og smagfuld måde, uden du går på kompromis med smag eller konsistens
FLØDESTUVEDE KARTOFLER ELLER FLØDEKARTOFLER – TOP LÆKKER TILBEHØR TIL KØDRETTER. Vi er endelig nået til weekenden, hvor vi skal holde barnedåb for vores børn
Til alt hvad du ville servere kold kartoffelsalat eller flødestuvede kartofler til. Varm kartoffelsalat – Det med mad har ligesom alt andetnoget med trends og mode at gøre
Kantereller, stegt på panden i smør. – Frk. Dette var åretshovedret til nytårsmenuen. Den minder egentlig lidt om forrige års hovedret, men det er også bare en sikker vinder
Server suppen med stegte kantereller på toppen og lidt godt brød på siden. Dejlig, nem suppe som smager af efterår, varme og lidt af svampesauce (og i min bog er det helt fantastisk)
– det er slet ikke så svært. Karse er ikke bare karse – du kan dyrke radiser, broccoli, rucola, små kål-spirer og en lang række andre frø på samme måde – og ja – de smager af radiser, rucola og broccoli selv om de kun er på størrelse med karse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.