-. N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. m. g. æ. p. v. i. (. o. ,. l. a. ). k. s. b. y. j. ø. O. D. E. c. S. V. C. 1. 2. J. G. 3. 0. ½. 5. /. 4. +. z. R. B. L. F. T. Æ. K. P. 8. I. H
Måske chokolade-glasuren var lidt for tyk, men det ved jeg så til næste gang. Pynt eventuelt med hvid- eller chokoladeglasur eller drys lidt flormelis over bollerne
Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mailtil en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)
Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
-). lidt mørk chokolade, remonce, nougat eller marmelade til ekstra fyld. Min mormors fastelavnsboller med creme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags
-. -. -. -. S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. h. a. d. n. t. f. l. p. w. b. ø. u. D. y. C. æ. ). J. M. ". c. /. B. 3. (. 5. O. F. 1. G. V. 2. 0. 4. P. N. é. T. R. H. I. K. E. L. z. ½. q
Start med at smelte smørret og tilsætte mælken så det når “lillefinger-temperatur”. Nå, inden jeg ævler videre skulle jeg måske lige fortælle lidt om disse fabelagtige cremeboller med en sød og fyldig smag – og en størrelse der kan tilfredsstille de fleste
Når bollerne er afkølet, flækker du dem, og fylder fløde i. Fordi jeg ikke er tilhænger af at lave om på ting, med mindre man kan gøre det virkelig godt
-. F. a. s. t. e. l. v. n. f. d. r. i. å. ,. k. ø. m. j. o. g. u. y. b. æ. J. c. p. M. L. h. /. D. 1. 6. I. B. 5. 0. 2. ½. 4. 7. C. K. S. R. T. 3. Æ. x. P. 8. 9
Kagerne blev fyldt med nylavet jordbær / rabarber marmelade og vaniljecreme rørt op med flødeskum. I weekenden blev der lavet fastelavnsboller med fløde, til stor glæde for familien
Lad bollerne køle helt af og top så med kakao- eller hvid citronglasur og evt andre toppings. En blød bolle krydret med en smule kardemomme og fyldt med en silkeblød creme med masser af fine vaniljekorn og fintrevet citronskal
-. -. -. -. -. J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.