I. a. f. t. e. n. h. r. j. g. l. v. s. i. k. m. o. D. b. d. u. ø. ,. å. æ. O. C. M. p. A. ). . F. -. 1. y. V. E. T. S. H. L. B. (. c. 3. N. R. P. G. ½. 2. 0. 5. 6. 4. z. J. à
Flæskesteg på en ny måde med afsæt i den gode Hr. Så er det bare mig, der er småt begavet ud i søgningens kunst, og opskriften reelt er her allerede, så bær over med her, for så kommer her en genganger
K. n. i. b. e. r. d. t. m. a. f. å. l. æ. s. k. g. ,. o. y. j. u. é. v. p. 4. %. F. U. ø. c. h. L. &. G. A. D. S. B. H. -. ü. ". Ü. T. E. M. I. R. V. N. O. 2. 3. 5. 0. (. 1. /. ). J. S l
C. a. m. i. l. P. u. s. b. o. g. J. h. r. v. æ. e. t. n. d. 1. 4. -. 3. j. ø. p. å. k. f. y. B. F. ). D. I. O. 6. ,. 5. (. H. 0. 2. c. w. K. S. G. L. 9. M. T. V. A. t l
Uden den sprøde svær er flæskestegen knap så spændende, så derfor har jeg lavet en guide, hvor du trin for trin kan se, hvordan du er sikker på at få sværen sprød og kødet saftigt
Hæld vandet fra fadet medflæskestegen over i en gryde, og sæt det på et koldt komfur. Hæld kartoffelvandet over i det fad, hvor flæskestegen har været, og lad det stå og tage smag
Efter at have vendt kartoflerne sammen med de forskellige blandinger, dryssede jeg med salt (bortset fra på kartoflerne med paprika og soya) og hældte en smule olie over dem
Rids flæskestegen godt efter og drys den med fint salt, både mellem sværene og foroven. I min madverden er tabbouleh ogflæskestegen et perfekt match, fordi salaten giver stegen et modspil, som forfiner kødet lidt, så det føles knap så tungt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.