Den har lagt et påskeæg og vi ved også hvor den har lagt det for den har nemlig sagt det. Min påske harværet travl med familiebesøg og påskefrokoster i et væk
Jeg lavede tre forskellige slags og i lidt forskellige størrelser. Jeg må nok tilstå at denne udgave altid harværet min klare favorit, og sådan vil det nok fortsat være
Føler helt det tager mig tilbage til barndommen, hvor min mor og far lavede denne ret. Så efterhånden har jeg også lært at lave en rigtig god portion af et par stykker ad gangen, så jeg har til nogle dage - og nu også til en skøn omgang
Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. Skær den forlorne hare i skiver i fadet. Hæld lidt sauce i bunden af fadet og server resten ved siden af sammen med kartofler, grøntsager og ribsgelé
Forloren hare ligger mit hjerte nært, for det har i mange år været min ynglings ret og min kære mor er stadig sød til, at tilberede forloren hare når jeg besøger mine forældre i det nordjyske
Det har krævet blod, sved og tårer, men nu er den endelig klar. Jeg tror faktisk aldrig jeg har fået vafler til morgenmad (brunch) før, men én gang skal vel være den første
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.