Normalt bliver gryderetter tit det samme for mig – oftest denne variant der da også er blevet populær rundt omkring så vidt jeg kan se – oftest bliver gryderetter også en “ryd op i grøntsagsskuffen”-retog egentlig ender de jo så med at smage meget éns
-). Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af, om det var bacon eller bare ekstra stegt kartofler, der var i flødekartoflerne, så jeg gik hen og spurgte grill-masteren
De sidste opgaver skal løses, og om et par dage kan jeg holde ferie, - hvis. -. Jeg er ikke god til stærk mad, og derfor har nydelsen af chili været noget,
Her får du opskriften på farserede porrer - altså en porre gemt i en frikadelle dej. For jeg synes godt nok, at de skulle lidt stege længe, og de havde lidt tendens til at blive sorte
Mens der piskes, hældes æg-blandingen langsomt i melblandingen. Et godt resultat kan opnås ved at komme dejen i en sprøjtepose med en rund tyl og sprøjte den direkte i formene, som står i en aluminiumsform, så de holder formen flot
Gulerødder, pasta og havregryn bidrager i øvrigt også med E-vitamin i dette eksempel. Det andet næringsstof, som jeg lige skulle være opmærksom på, var E-vitamin
Jeg er simpelthen bare blevet kanon meget fan af at anrette mine grøntsager som små fine blomster - det gælder både salater, fyld til pita, burger eller wraps, buddha bowls og andre lækre grøntsagsretter - jeg synes det er SÅ fint
Så læs bare med, hvad enten du helst vil læse om mad, have, naturen eller dyrene - eller måske noget helt andet – for der kommer lidt af hvert her hen over sommeren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.