112 små
tortillaerOpskrift - sådan laver du fisketacos med koriandercreme 1. Skær fisken i mindre, aflange stykker. Knus tortillachips til fint tortillamel i en foodprocessor, og hæld det i en dyb tallerken. Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken. Vend først fiskestykkerne i æg og dernæst i tortillamelet. Steg dem gyldne i rigeligt smør og/eller olie på en pande, afdryp dem på fedtsugende papir. 2. KORIANDERCREME: Blend kødet fra avocadoerne i en blender sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat konsistens – gem en håndfuld koriander til servering. 3. SERVERING: Tænd ovnen på 200°. Skyl og pluk hjertesalater. Rens chilien, og skær den i tynde skiver. Skær limefrugten i både. Lun tortillaer på en rist i ovnen, og fyld dem med salat, koriandercreme og stegt fisk. Drys med chili og koriander, og servér. Få indkøbslisten til hele ugen her UGENS ANDRE OPSKRIFTER Tirsdag: Krebinetter med ærtepesto og ovnbagte rodfrugter – Få opskriften her Onsdag: Congee med kylling – Få opskriften her Torsdag: Speltsalat med lammekebab-kødboller og baba ganoush – Få opskriften her Fredag: Græskarrisotto med pancetta og salvie – Få opskriften her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.