Denne opskrift på gratineret fisk med spinat og ParmigianoReggiano er næsten altid et hit. Start med at tø spinaten op, og vrid væden fra den og læg derefter spinaten i et ovnfast fad
Server med drys af bredbladet persille og revet ParmigianoReggiano. revet ParmigianoReggiano. Denne opskrift på risotto med tørrede Karl Johan svampe er virkelig en klassiker hos os
I mangel af denne kan du også bruge ost af typen ParmigianoReggiano eller Pecorino Romano. Denne simple pastaret med tomatsovs og fritterede auberginer er en egnsret fra Sicilien, nærmere bestemt byen Catania
revet ost af typen Parmigianoreggiano. Vi serverede denne version med vilde asparges på påskebordet sammen med dybstegte artiskokhjerter og forskellige oste og pølser
Jeg er ikke normalt særlig vild med koteletter. Hvis de så i det mindste var til at skære en lomme i og fylde med noget spændende – men det er ganske umuligt – de er så tynde
Det er vigtigt at bruge en pesto af høj kvalitet med lav syrlighed. ParmigianoReggiano. Hvis du laver din egen pesto til lasagnen, så brug en god olivenolie – og hold lidt igen med hvidløg
ost af typen ParmigianoReggiano. Risotto med skovduer er en lidt krævende ret i forhold til så mange andre typer af risotto, som ellers ofte er hurtige at lave
Server med tomatsovs og revet ParmigianoReggiano. ParmigianoReggiano (Parmesanost). Den her opskrift på ravioli med bladbeder er altså lidt uden for sæson, for nej, det er ikke typisk julemad i Italien
Man kunne med fordel starte en tradition for at spise noget bestemt en gang om ugen. Jeg går meget op i at det er parmesan (ParmigianoReggiano) og ikke grana eller anden lignende
Får du også lyst til at købe eksempelvis ParmigianoReggiano (den ægte parmesanost) eller andre italienske specialiteter med hjem, ja, så er det noget billigere her end i de omkringliggende delikatesseforretninger
En traditionel Pesto Genovese er jo baseret på Basilikum, Pinjekerner og Parmigiano, men hjemmedyrket basilikum har jo sin begrænsede periode i de danske drivhuse, mens bredbladet persille på friland kan høstes næsten lige til der kommer frost (overdrivelse fremmer forståelsen …)
revet ParmigianoReggiano. Normalt bliver der plads til både den traditionelle version af Ossobuco med risotto milanese og så til den mere nordiske version med kartoffelmos
I en stor skål blandes det hakkede kød med æg, ParmigianoReggiano, rasp, brødet klemt for mælk, hakkede blade timian, muskatnød og så lidt salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.