4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter. Bag fisken i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter
En meget lækker udgave af risotto, som egner sig perfekt til fisk - og sol og sommer. Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
J. O. R. D. S. K. M. F. I. g. i. d. a. s. t. o. e. n. f. k. b. l. v. j. r. m. u. å. h. ø. ,. p. /. y. c. ). N. G. E. 1. 5. 0. 2. A. Å. æ. H. x. T. V. -. L. 4. ½. 3. ) g
Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. (rødfisk, sandart, aborre,. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op. 400 g filet af fisk
Læg fiskenovenpå gulerødderne. Alt afhængigt hvilken kur/ livsstil du er på, kan du spise hele portionen alene, eller dele den med din familie og spise skønne ris til
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. b. l. v. a. u. g. å. m. c. M. d. j. y. ,. T. æ. G. C. -. ø. S. h. J. F. x. U. Æ. 2. I. 3. 0. (. ). 1. 4. L. K. B. 8. 5. H. P. N
Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op. 400 g filet af fisk med skind (rødfisk, sandart, aborre, fjæsing eller knurhane)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.