Fire små Tapas-retter
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 stk Agurk
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 1 stk Løg eller zittauerløg
  • 1 tsk. Havsalt
  • 2 knsp. Peber, friskkværnet
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 4 dl Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), kogte
  • 2 stk Bladselleri, i tern
  • 2 stk Æble, revet/ i tern
  • 1 stk Citron - gerne økologisk
  • 2 stk Hvidløg, fed
  • 2 knsp. Havsalt
  • 2 knsp. Peber, friskkværnet
  • 1 dl Olivenolie
  • 1 tsk. Dild, tørret
  • 1 dl Limesaft
  • 150 g Kæmperejer, kogte og pillede
  • 1 kg Kartofler
  • 8 skive(r) Ost, fast, 40+
  • 1 knsp. Peber, friskkværnet
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 8 skive(r) Italiensk flutes, i skiver
  • 0,5 l Tilbehør: Hvidløgsdressing
  • 4 spsk. Pesto, rød eller grøn
  • 500 g Hakket kalv og flæsk, 10 %
  • 2 stk Hakkede tomater, konserves
  • 1 stk Løg eller zittauerløg
  • 2 stk Hvidløg, fed
  • 1 tsk. Salt og peber
  • 1 tsk. Muskatnød, revet
  • 1 tsk. Chilipulver sød
  • 1 tsk. Basilikum, tørret
  • 2 stk Laurbærblade
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 50 g Friskhøvlet parmesan

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.