Fettuccine med svampe- og flødesauce med jordskokchips
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer.
  • 1 jordskok
  • Smagsneutral olie
  • 2 spsk olivenolie
  • Fettuccine
  • 1 bdt grofthakket persille
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 1 dl hvidvin
  • 3 finthakkede skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • Finthakket skal fra en øko-citron (og saften fra citronen)
  • 4 dl hønsefond
  • 300 g friske svampe – gerne lidt blandede – i skiver eller kvarter
  • Friskhøvlet parmesan
  • Salt
  • Peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.