Aftenen skal gå med forskellige nye teknikker og hæklede tæpper som mit nye båltæppe her. er de samme som til barnevognstæppet, men her lavet med striber og i en
af godt håndværk og mad fyldt med kærlighed. Jeg havde været der én gang før og havde på baggrund deraf ganske høje forventninger om endnu en lækker middag med skønne, friske, hjemmelavede surdejspizzaer direkte fra den brændefyrede stenovn
Hvis du skriver både her og hos Photomusen, deltager du med to lodder. Denne uges adventslåge med overskriften "Jul i køkkenet", og denne gang indeholder den følgende
5. E. n. d. u. e. t. f. r. i. p. o. j. k. b. l. v. æ. g. ). T. a. m. s. -. O. y. G. A. w. S. h. ,. å. ø. B. c. 1. 9. V. /. R. 2. +. (. M. 6. 7. 0. H. ) l
Jeg kan ikke vente med at få det hjem, nu skal mor her til at være en steg … har også lige bestilt tid til frisøren til den helt store omgang – Det er også virkelig tiltrængt
Der er en del kerner og nødder i, hvilket jo helt sikkert er med til at give mæthedsfornemmelsen, men herudover føler jeg i særdeleshed, at deres retter også mætter lysten til et lækkert måltid både i forhold til smagssansen og synssansen
Men hvor min hjerne stod helt af, formåede han at tænke klart og kreativt og vi fik fremtryllet nogle små lækre retter, som vi kunne medbringe til om aftenen
Efter en god lang gå tur og lidt sporadisk tilbudsshopping var det tid til at koble lidt fra med god mad og en kold øl og det bedste sted at gøre dette i Vejle må være Onkel A, der med deres rustikke overdimensionerede smørrebrød har lavet en ny trend i byen
Crépin af jomfruhummer og kammusling med jordskok og sprød toast melba samt nøddevinagretteStegt torsk i skummende torskesuppe med peberrod, rødbede og dildOksemørbrad med trøffel/kartoffel mosaik, vintersvampe, syltede løg og trøffelsauceAnananas og chokolade som plateau med chokolade/ananassorbet og flydende vaniljegelé
Det er en ret, som ligner det, man kan få i en lille take-away-box. Hvis du en anden gang absolut skal røre den hakkede chilli med de bare fingre, så lad dog være med at gnide dig på næsen bagefter
5. D. e. r. g. n. t. l. i. k. o. j. u. b. æ. h. p. å. J. a. d. ". f. ø. s. ). M. ,. v. y. -. m. P. 2. '. 3. c. 1. A. S. F. B. 8. 0. H. E. T. /. V. +. (. G. w. ) g
5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. P. å. s. ø. n. d. a. g. i. æ. t. e. u. ,. 2. m. r. 0. 1. 4. F. l. v. J. h. b. f. o. k. y. p. D. j. S. c. -. 8. (. /. ). K. 7. ½. z. R. +. C. H. Æ. G. V. B. L. 3. N. 6. x. ". M. E
med et par smørklatter på toppen. Smages til med ekstra krydderi. Hæld 5 dl koldt vand ved og læg låget på stegesoen. 150 grader varmluft. 65 grader og. Da temperaturen var på 65 grader fjernede jeg den øverste halvdel af stegesoen og lod lammekøllen få 10 minutter v. 175 grader varmluft. Vores lammekølle var 75 grader til slut og den var helt mør. Lad stegen hvile 5 minutter før udskæring. 100 grader varmluft sammen med lammekøllen. Lad kartoflerne stege uden stanniol de sidste 15-20 minutter evt. 1 lammekølle (1,5-2 kg). 5 dl vand. 5-6 fed hvidløg
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Håber at mange vil være med. Jeg udlodder et eksemplar af min nyeste bog til læsere af min blog. Så den eneste betingelse for at deltage i konkurrencen, er at følge min blog enten via GFC eller Bloglovin eller Facebook eller Networkedsblogs - se knapper i bloggens højre sidepanel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.