D. e. t. r. i. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. u. p. æ. I. s. o. k. f. v. å. y. b. J. 1. S. c. ø. O. W. 2. L. G. K. R. M. (. ). P. 3. A. H. V. 4. 5. _. E. T. w. '
Af samme årsag er jeg de sidste år blevet meget mere opmærksom på at lege med fem grundsmage. The post SUND SALAT MED DE FEM GRUNDSMAGE – GIVER RO I KROPPEN appeared first on Sund for Sjov
Men at prøve en opskrift af, som indeholder syv forskellige ting, du ikke ved hvad er, eller hvor man kan købe og som kræver tre timer i køkkenet med en kæmpe opvask og slet-ikke-som-på-billedet-mad som resultat, kan tage pusten fra de fleste
Forret udviklet til De Fem Gaarde. Efter at have brugt lang tid på at vende forskellige idéer, kom min tre-retters menu udviklet specielt til De Fem Gaarde endelig til verden lige inden nytår
Alternativt kan du springe ismaskine-delen over, og blot hælde direkte i beholderen, men så skal du lige snurre rundt i isen nogle gang i timen de første timer, når du fryser den i fryseren
Tilsæt kylling, og steg i fem minutters tid. Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt
Sautér dette i olivenolie i fem minutter, tilsæt en god klat smør og giv det et par minutter mere. Efter gennem flere år at have hørt rygter om, hvor god en kylling kan blive på en grill, fik jeg i går for første gang syn (og smag) for sagen
Tilsæt derefter sukkerlagen langsomt og pisk æggehviderne stive med en håndpisker i 15 minutter, så æggehviderne bliver meget stive (pisk eventuelt hindbærrerne med de sidste fem minutter). Kom muffinsene (gerne i deres bageforme) med topping tilbage i ovnen og bag dem ved 18+ grader i fem minutter, så flødebollemassen sætter sig
mælksalt og peberBland alle fem ingredienser sammen til dejen bliver til "krummer". - og så en dejlig sprød og grov bund naturligvisInspirationen er fundet via
Som jeg sidder her med en snasket kanelsnegl i min ene hånd og de resterende fem fingre på tastaturet, forstår jeg, at de her snegle hverken kan beskrives med tekst eller billeder
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
De er udråbt som Superfood fordi de indeholder et højt indhold af kostfibre og frøene rummer to gange så meget protein som andre frø, og fem gange så meget kalcium som mælk
Opskriften er egentlig til 15 små mazarintærter (påfem centimeter i diameter), men da jeg hverken ejer 15 små tærteforme eller går ind for kager, som forsvinder efter én mundfuld, så valgte jeg at lave en stor tærte i stedet - jo mere mazarin, jo bedre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.