i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Alt godt i én. Lidt salt. Tilapia med pesto og banan à fuldkornssalaten er ikke på billedet. Gulerødder, hvidkål, futuromelon (eller honningmelon), peberfrugt, bønner, asparges, fennikel, tomater, agurk
Jeg indrømmer blankt, at jeg førhen gik under kategorien ‘den meget fedtforskrækkede type’. Sådan har jeg det heldigvisikke længere, og det er der en meget godt grundt til
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
I år har jeg bestemt mig for at få gang iæbleskivejernet – tror faktiskaldrig jeg har smagt hjemmelavede æbleskiver men er meget overbevist om det det må være en helt anden smagsoplevelse
Det kan nærmest aldrig gå galt og smager godt, uanset hvad man beslutter sig for at komme i retten. Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingrediensernei køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.