Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Egentlig har jeg altid syntes, at pebernødder er en af de småtriste sager til jul. Men så fandt jeg den her skønne opskrift hjemme hos Xenia, som vistnok oprindeligt stammer fra Lagkagehuset
Pebernødder genopdagede jeg sidste år og måtte overgive mig til Lagkagehusets meget skønne opskrift – helt anderledes end de umådeligt kedelige udgaver der huserer i julen
Så blev det godt nok efterår her i nyborg, - og så på en søndag. Det kunne da ikke være meget bedre. -). Der er gu noget hyggeligt over dette gråvejr - det kan ihvertfald ikke betale sig, at brokke sig over det, det kommer og går jo
Hvis du ikke har nået at bage alle småkagerne endnu, - så er disse pebernødder helt fantastiske. Opskriften kommer fra Lagkagehuset, og den er for god til at lave noget om på
For et par uger siden kastede jeg mig ud i at bage pebernødder. I sin tid er pebernødderne kåret som Danmarks bedste i Berlingske Tidende, og en debattørs farmor gemte dengang opskriften og har brugt den siden, så nu er de kendt som hendes farmors pebernødder
Han eeeelsker pebernødder og hvis jeg skal være ærlig, så forstår jeg godt hvorfor. De har har intet at gøre med de kedelige, tørre pebernødder du kan købe i Føtex, i november-december - de er i en helt, HELT anden liga
Jeg har tyvstartet lidt med julebagningen i år og har netop bagt pebernødder med smag af citron og. Pebernødderne er blevet en fast tradition her i huset og opskriften har jeg fundet hos Anne på bloggen Hverken fugl eller fisk
Ja, ja, alle opskrifter på siden er fedtfattige, men disse er på maksimum 25 i fedtenergiprocent. 22 opskrifter – 1 til hver dag resten af måneden fra og med i morgen
Sådan en søndag hvor familien kommer til fødselsdag, skal der selvfølgelig være nybagte boller. Så i dag blev det til grahamsboller, som blev dejligt luftige
Fedtfattige forårsruller, er en ny favorit, serveret med sødchili og sushi soya. Frk Vilstrups fedtfattige forårsrullerRispandekager (dyppes i kogende vand og dubbes af inden fyldet kommes på)PeanutsGrøntsager (alt hvad man har liggende, som løg, gulerødder, peber, ingefær osv)Det kød man kan lide Man kan også bare spise dem sådan, se er de endnu mere fedtfattige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.