Fastelavnsboller med creme og remonce
migogminmad.dk
migogminmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • dl mælk
  • 1 æg
  • 1 g gær
  • 1 g smør, blødt
  • 1 g sukker
  • 1 g mel
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk kardemomme - kan udelades
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 g marcipan
  • 1 vaniljestang
  • 1 æggeblommer
  • 1 g Maizena
  • 1 dl sødmælk
  • 1 Farvet marcipan
  • 1 Spiselig tusch
  • 1 Flormelis
  • 1 Vand
  • 1 Kakaopulver
  • 1 Ingredienser - + 12 personer 1.5 dl mælk 2 æg 25 g gær 125 g smør, blødt 50 g sukker 450 g mel 0.5 tsk salt 1 tsk kardemomme - kan udelades 1 tsk vaniljesukker Remonce 75 g sukker 75 g marcipan 75 g smør, blødt 0.5 vaniljestang 4 æggeblommer 20 g Maizena 2.5 dl sødmælk 80 g sukker Pynt 0 Farvet marcipan 0 Spiselig tusch 0 Flormelis 0 Vand 0 Kakaopulver Lav indkøbsliste Send som SMS Send som E-mail Send SMS Send E-mailSend E-mail (Tilbage) Fremgangsmåde IngredienserFremgangsmåde Mælk lunes og gær opløses i mælken.
  • Tilsæt æg og sukker i og rør.
  • Tilsæt mel, salt, vaniljesukker og kardemomme og ælt til smidig dej.
  • Tilsæt smørret og ælt smørret i dejen til dejen er glat og blank.
  • Lad hæve i 45 minutter før du former dine boller. Remonce og kagecreme Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland med lidt af sukkeret.
  • Pisk så æggeblommer, sukker, vaniljesukker og maizena sammen.
  • Kog mælken op til kogepunktet og pisk den i æggemassen.
  • Hæld cremen tilbage i gryden og lad den koge igennem, mens der piskes til den tykner.
  • Lad cremen køle af.
  •  
  • Pynt
  • Lav forskelligt marcipanpynt til dine fastelavnsboller.
  • Lav glasur af flormelis og vand.
  •  
  • Opbygning
  • Slå dejen let ned efter hævning.
  • Rul den ud som et rektangel og skær 12 firkanter ud.
  • Placer en teske remonce og creme på hver, fold modsatte hjørner ind over og luk sammen.
  • Fold derefter igen de modsatte hjørner sammen og luk til en rund bolle.
  • Lad bollerne efterhæve i ca. 20 min.
  • Pensles med æg og mælk og bages i ovnen i ca. 15 minutter ved 180 grader.
  • Når bollerne er afkølet, pyntes de med marcipan og glasur.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.