Jeg var et smut på Radio SydhavsØerne i går for at snakke om madpakker og give inspiration til, hvordan vi gør dem sunde og lækre (uden alt for meget besvær)
Jeg har været i USA flere gange og har aldrig oplevet at der var problemer med at tage min egen mad med om bord på flyet, blot skal man huske at få spist det hele, eller smide resterne ud i flyet, inden man skal i gennem tolden når man går fra borde i USA for man må ikke indføre mad og frugt - slik siger de ikke noget til
Faktisk vil forfatteren have, at jeg finder en affaldssæk til alt sukker, honning, kunstigt sukker, is, kager, saftevand osv Det skal udskiftes med tørrede frugt som figner, dadler, abrikos, rosiner og rodfrugter osvNår der er gjort så skal alt mel ud, der er sigtet, så der kun er groft mel tilbage
Tilberedningstid. Eller så sove, så afsted til overnatning udenbys og så afsted. Dette er sidste hjemmelavede måltid inden turen går til … Tja, det ved vi faktisk [
Man sender opdateringer med mål og vægt til hende en gang i ugen, men hvis man har spørgsmål eller kommentarer i løbet af ugen, så er hun også meget hurtig til at svare på dem enten på sms eller mail
Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og er meget opsat på at få det til at lykkedes. Aftenen i dag er derfor gået med forberedelser, så jeg er klar til de næste dage
Sæt dig på gulvet i stedet for i sofaen, når du ser fjernsyn - på din måde får d mere lyst til at bevæge dig og for eksempel lave et par mavebøjninger imens
For det første havde jeg ingen af ingredienserne hjemme, så jeg byttede stort set alt ud – pånær broccolien – for det andet kunne jeg ikke få de små grønne banditter til at hænge sammen
Så er der lidt til den søde tand igen. chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lys ville sikkert også fungere godt)Rør kondenseret mælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en times tid
Derimod smelter jeg en forholdsvis stor portion, kommer i en mindre og bred dyb skål, hvor jeg derefter kan tage min flødebolle og hurtigt dyppe ned i chokoladen, dreje den rundt, og komme tilbagepå bagepapiret, hvorefter den pyntes
Jeg synes endda også, at jeg fik dressingen til at smage, som den gjorde på hendes salat. Jeg kunne spise den til alle måltider (og har næsten gjort det)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.