F. o. r. n. g. l. e. w. k. d. s. i. v. a. m. t. j. u. f. ,. h. y. J. p. å. ø. O. b. æ. -. (. 4. ). 5. 0. 2. 1. 8. 3. –. K. S. c. ½. L. V. B. P. T. M. H. D
Alle har nok prøvet at tage en pakke hakke op fra fryseren om morgenen og gå hele dagen igennem med den der gode følelse af at have sørget for aftensmaden på forhånd
Farsfad med porrer. Skræl bagekartofler, halver og skær i skiver ned i et ildfast fad. Rens porrer grundigt, (lav et kryds i toppen og fjern yderblade)
Farsfad m. Se opskrift på aspargesruller her. Det forhindrer de brænder og at kødet sætter sig fast. Skær nakkekoteletterne i mundrette stykker (mariner selv eller køb nogen, der er marineret) og sæt dem skiftevis med skært oksekød på spyddene
Farsfad med rodfrugter. Ungerne er ikke så vilde med ideen med frugt i varm mad, men det er jo heldigvis muligt at sortere det fra, man ikke kan lide og spise resten
En anderledes oksekødssuppe Velsmagende, mættende og nem at lave. pifte suppen op med en klat fromage frais og lidt finthakkede forårsløg ved serveringen
Farsfad med rodfrugter. Fremover modtager du hver måned vores nyhedsbrev med nye lækre, sunde opskrifterog masser af tips og tricks til, hvordan du lever sundere i hverdagen
Farsfad m. Kog kartofler med skræl i ca. Sørg for at kartoflerne nogenlunde har samme størrelse (skær de store over) og vær opmærksom på at de ikke får for meget
Farsfad med porrer. Læs også. Læs også. Læs også. porrer og kartoffelbåde. 1) Skræl jordskokkerne og skær dem i tern. 2) Hak løg og hvidløg i grove tern. 3) kom jordskokker, løg, hvidløg, porre og timian i en store gryde og sauter grøntsagerne i lidt olivenolie. 4) Tilsæt vand, salt og laurbær og bring det i kog. 7) Kom suppen tilbage i gryden og tilsæt fløde. 8) Bring suppen i kogog smag til med salt og peber
Farsfad med rodfrugter. En grøntsagrand med fars, der smager herligt og er nem at tilberede. Rør det hakkede kød med æggehvide, mel, vand, salt og peber, og lad de hvile, mens grøntsagerne tilberedes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.