Forårs middag til disse dejlige lune solskinsdage. Kyllingebryst med spinat og parmaskinke6 kyllingebryster100 gr babyspinat80 gr parmaskinke (1 pakke)3 spsk olivenolie1 rødløg250 gr mascarpone50 gr revet parmesanDamp spinaten på en varm pande til den falder sammen og vandet fordamper
Farseret kålBring en stor gryde vand i kog med salt. Tænd ovnen på 180 grader. FarsKom det hakkede kød i en skål, rør sejt med salt, krydderier, reven citronskal, timian og løg
Her kommer vores version af farseret broccoli. I weekenderne er der lidt mere tid til at eksperimentere med maden, og så kunne den her opskrift jo være en oplagt mulighed
Fold kalkunbrystet ud i to flager. Et kalkunbryst 800-900 g (vægten er vigtig i forhold til stegetiden). Kalkunbryst, kalkunrulle, MS-kost, sclersekost 200 grader
Som noget nyt har jeg lavet farseret and og det kan anbefales. Farseret and. Farseret and. Her rækker anden til lidt flere munde og er nemmere at lave portionsudskæringer af
Der skæres en dyb lomme i Kalkunbrystet - man skal dog passe på ikke at skære hele vejen igennem. 900 g - 1 kg kalkunbryst250 g frisk spinat200 g fetaost30 g tranebær2 fed hvidløg1 æglidt salt og peber60 g serranoskinke - eller anden lufttørret skinke3 dl vand1 hønseboullionterning1 dl piskeflødelidt kulør1½ tsk maizenaSpinaten dampes til den er faldet helt sammen - man kan også bruge frossen spinat, så skal der bruges 5 spinatkugler. 1 kg kalkunbryst
Hver uge laver jeg marineret kalkunbryst. Kalkunbrystet kan sagtens lægges i marinaden aftenen før. Kalkunbrystet lægges i et lille ovnfast fad med låg eller med staniol over
G. l. a. s. e. r. t. k. u. n. b. y. o. g. v. m. p. d. i. ø. (. 5. -. 6. ). 9. 0. 4. M. 1. 2. D. j. 3. æ. f. ,. h. c. O. å. K. S. °. 7. Ø. R. 8. P. V. E. %. F. g G
Kalkunbryst Æbler i tern Løg i tern Timian Smør Karry Salt Peber Rasp Mandelsplitter Kom smør på en panne og brænd karryen af , svits æbler og løg , salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.