N. o. g. l. e. a. n. f. å. r. m. v. t. …. s. i. k. b. u. c. S. d. p. O. ,. æ. j. F. ø. h. D. R. M. E. J. y. I. T. w. z. C. B. ”. V. K. (. 1. ). 0. 5. 2. -. P
J. e. g. h. a. r. s. å. d. n. l. y. t. i. v. m. f. o. M. k. j. b. ,. æ. u. S. c. I. p. ø. P. D. F. (. 2. 8. ). 3. 5. 0. 1. ½. 4. L. E. -. R. H. 7. B. T. K. V. . A. C. ". Å. N
Porre Broccoli Rød peber Spinat frisk Skær broccolien i små buketter og kog dem et par min med salt. Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie
Start med at hakke løg, hvidløg, chili og porrer. 1 stor porrerBuketter af 1 lille broccoli1 løg2 fed hvidløg½ rød chili4 æg2 dl naturel yoghurtCa. 1 stor porrer
Læg porren over og pak den ind i kød ved hjælp af filmen. Farseret porre 138 kcal pr. Farseret porre 138 kcal pr. porre 150 kcal. Vask og skær porren i 3 stykker, hver. porre 150 kcal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.