finthakkede løg i farsen sammen med persille og ca. Denne uge har været en travl uge med ikke mindre end tre bogcaféer, som min kollega og jeg afholdte på tre forskellige biblioteker
I dag er det som bekendt fars dag, og når man har en far, der grundet en blodprop ikke kan helt så meget som så mange andre fædre, må man tænke lidt ekstra over en gave i anledningen
Rør mælken i farsen lidt efter lidt til den har en god fast konsistens. Når alt skal i et enkelt fad og i ovnen kan størstedelen af opvasken ordnes, mens maden laver sig selv færdig
I forbindelse med Marts med Medfølelse følger jeg to af deltagerne her på bloggen. Han hedder Lars, han er far til to, han er elektriker, han er rockmusiker – og måske er han også snart veganer
Den blev super god og bragte stor glæde i min fars mave. Det er første gang jeg prøver den, men bestemt ikke sidste - den er super go og man kan overhovedet ikke smage, at der er smør i
Det er et stort projekt og tager lang tid, men jeg synes resultatet er arbejdet værd. Sigt så kakao, mel og bagepulver sammen i en skål og vend det forsigtigt i æggenmassen
Så mig i gang med hjælp fra Milas - han holdt sig pænt inde i stuen og legede mens dejen blev æltet. Da det jo er fars dag, har jeg været i tænkeboks, for hvad kan han bedst lide
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Min søster er nemlig helt vild med lakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
Da jeg så den fine farspakke hos Piskeriset, der igen havde set ideen hos Anne Naturglad, besluttede jeg mig straks til, at jeg også ville komme med et bud på den ret
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. m. h. ,. a. M. l. v. d. g. H. u. æ. b. ). J. å. y. N. j. ø. 1. I. –. 2. -. 3. (. 8. c. E. S. B. /. L. 0. 5. F. T. P. K. O. R. V. z. Ø. G. w. +. A. 9. ) l
Derefter skal farsen røres meget længe og bagefter hvile i køleskabet i en times tid. for jeg laver helst min egen fars til kødboller, samt frikadeller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.